I've got a job !!!!
10 juni 2014 - Woombye, Australië
Even een snelle update:
Ik kan langer in Australië blijven ! YES YES YES ! Ik heb een job gevonden als au pair in Woombye, een klein dorpje aan de Sunshine coast in Queensland. Ik word vanaf vandaag de nanny in een gezin met 3 kinderen van 18 maanden, 3 & 5 jaar oud. Dat wordt dus een uitdaging!! Ik ben vereerd dat ik ben uitgekozen, zonder ook maar een refentie te hebben dat ik met kinderen gewerkt heb. Oppassen op zaterdagavond is namelijk toch net wat andere koek! Als alles van beide partijen goed verloopt, blijf ik hier 3 à 4 maanden om geld te sparen. Daarna ga ik mijn droom vervullen : het ontdekken van west Australië! Dat betekend dus dat ik waarschijnlijk pas thuis kom het einde van het jaar.. SORRY! Haha maar na de westkust heb ik al mijn wensen hier vervuld en ben ik klaar om naar huis te komen:)
Na Brisbane ben ik trouwens met 2 jongens, Han & Leon, die ik ook heb leren kennen tijdens de groepsreis naar Fraser Island gegaan om te kamperen! Het is de grootste zandbar ter wereld, alle wegen op het eiland waren dus van zand. We konden alleen het eiland op met een 4WD, gelukkig hadden de jongens zo'n auto! Het was ontzettend bijzonder te rijden op het strand, te kamperen aan de zee, 's ochtends dolfijnen en walvissen te zien & wilde honden (dingo's) rond te zien wandelen etc. Leon gaat in een week ook naar Nederland terug, dus misschien dat ik met Han naar de westkust ga over een paar maanden. Maarja plannen van een backpacker kunnen elke dag wijzigen! Heerlijk leven heb ik toch :D
Lieve groetjes !!

Groetjes Toon en Annemiek
groetjes Ronnie Fanny en de rest
wa hedde gai t goe!!!!! heerlijk meid geniet ervan...
hopelijk komen je dromen uit.
groetjes Henny, Lieke, Isa en Monique
Wie had dat durven denken! Met HBOV en veel omzwervingen aan voor ons de andere kant van de evenaar Nanny worden in Australië om daarna al je wensen te kunnen vervullen. Je boft wel met al die mooie en spannende belevenissen. Zorg goed voor de kleintjes, hou je even gedeist om straks te kunnen genieten van de Westkust van Australië. Tot lezens.
heel leuk om drie kleine koters om je heen te hebben je zult je dan ook echt niet vervelen.
weer iets heel anders als de bedoeling was ,wij wensen je daarbij veel succes en een mooie tijd toe.
groetjes Opa en Jo.